Adria coral 670sl -2013

10.2-2022 aamulla lähtö Joutsenosta junaan joka vei Kovuolan kautta kuopioon, Yllätys itelle oli miten kovaa junat nykyään menee kun speedtesteri näytti jopa 160KM/H nopeutta ja itse nopeus ei tuntunut juuri missään. edellisestä junareissusta nyt onkin varmaan yli 35v sitten. Kuopion päässä olikin sit Bestcaravanin myyjä vastassa ja vei tapaamaan uutta tulokasta perheeseen

Uusi perheenjäsen

Pieni video löytyy hakureissusta ja kannattaa tilata kanavakin kun jatkossa sinne seikkailu ja kohellus videoita ilmestyy..

Kesähuoltoa kun teki ja lattoi vettä sisään olikin isompi urakka edessä. vesisäiliö oli niin pinttynyt että piti irrottaa ja pestä kunnolla. vesitankin korkki oli rikki vielä ja kun sai vedet sisään ne tuli kirjaimellisesti kun liitin vuoti. onneksi huomasin ajoissa kun sukka kastui ja vika paikallistettu ja korjattu.

Pientä ongelmaa ollu heti alkuun mutta hyvin toistaseksi selvitty ja mennyt takuuseen kaikki eli Bestvaravanin puolelta homma hoitunut tosi hyvin. Vielä tarkotus autoon asentaa aurinkopaneeli vaikka nytkin on hyvin pärjänny kahden 100ampeerin akuilla ja -20asteen pakkasellakin tosi lämmin auto.

Jääkaapin poltin

Operaatio jääkaappi alkoi oikeastaan heti kun randomilla toimi asteet. välillä jopa jääkaappi oli -2asteen puolella. Sovittiin Bestcaravanin kanssa et saan viedä auton huoltoon Lappeenrataan ja jääköön nyt jokikarvan liikeen nimi sanomatta mut ei voi kehua palvelua. ensin väitettiin et jääkaappi toimii hyvin ja 3päivää tais auto siellä olla ”huollossa” seuraava viikonloppu niin jääkaapissa lämmöt 13asteessa ja voin sai kaataa leivän päälle niin tarvinnu liata veistä 🙂 No siitä taas auto huoltoon jossa annettiin kirjaimellisesti valohoita ja väitettiin taas että hyvin toimii.. tosin varmasti toimii jos auto on ulkona -10 asteen pakkasessa niin kait jääkaapissakin on viileetä kun autossa EI ole lämpöjä päällä. seuraavaksi käytiin vaihtaa osia ja vaihdoin palopesän suuttimineen ( 120e) mutta edelleen ongelmat jatku. palopesäkin nuohosin eikä sekään auttanut. Lopulta Auto haettiin Kuopioon jossa vaihdettiin termostaatti ja sen päivän jälkeen ei ole ollu mitään ongelmia tähän päivään asti. nyt jopa jääkaappi sammuu ja käynnistyy taas mitä ennen ei ollu tehny. 2kk meni turhaa aikaa pelleilyyn lpr puolelta ja olis vaan heti pitäny viedä auto kuopioon mut mistä tätäkään osas arvata ennakkoon.

Kolmen akun systeemi

Pistetty kolme akkua rinnan ja nyt pitäs virta loppuu ihan heti. Puskissa kun ollaan niin vielä ei ole ollu ongelmia virran suhteen mutta talvihan näyttää sit miten riittää. mutta harvoin ollaa montaa päivää paikallaan joten auto lataa siirtymissä aina täyteen. nyt alin oli 68% kun 2 päivää oltiin paikallaan ja eniten varmaan kuluu kameran ja kopterin akkujen latauksiin. syskyllä nyt voi valoja käyttää enemmän sit.

Pöytä selkänojien tilalle

Töissä rakensin pöydän selkänojien tapeille. antaa lisätilaa vaikkei mikään iso olekkaan mut kaikki tila tervetullut.

Sisustusta
160×200 Joustinpatja

160×200 Joustinpatja tuli kirjaimellisesti rimpuiltua auton taakse eli auto muutii muotoa sl versiosta sp:hen 🙂 eli SL= erillisvuoteet SP=yhteinenäinen sänky SC=saarekevuode jne.

Patja voitti
Toimii meillä näin parhaiten nyt.
Lisäpitkien asennusta

Lisää valoa yöllisiin seikkailuihin ja todellakin toimii. jostain syystä omat pitkät on kyllä onnettomat.

Vesien kanssa oli ongelmaa kun liitin vuoti ja vesipumppuun on nyt lisätty suodatin ettei roskia pääse järjestelmään. edellinen ei hirveesti ollu puhdistellu kun järjetön määtä ruli roskaa alussa ja joutukin irrottaa vesitankin ja siivota kunnolla. auto käytetty vaaassakin ja olikin yllätys kuin paljon painaa mut kun onkin 3akkua ja kamado joka 40kiloo. sekä täydet kaasupullot ja tankit kaikki täys eli vedet ja polttoaine niin 3580kiloo näytti mittari ja 2 henkeä kyydissä. video

Saariselkä kiilopään huippu 10.9-2022